In de driehoek

1703 323 Ikdoemee Logo rgb

Vooraankondiging: Samen Sterk voor Kwaliteit ...Kom ook en doe mee!

Van half september tot half november 2018 zijn verdeeld over het land Samen Sterkdagen te bezoeken. Vanuit het programma Ik doe mee! – Samen Sterk voor Kwaliteit, organiseren de cliëntenorganisaties LFB, KansPlus, Ieder(in) en LSR, deze bijeenkomsten voor mensen met een beperking, familie en professionele hulpverleners/begeleiders. Dat doen zij samen met en bij een gast-zorgorganisatie. Kom ook naar de Samen Sterk dag bij jou in de buurt. En doe mee aan workshops over goede kwaliteit van zorg en ondersteuning.

Vrijdag 2 november is Cello de gastorganisatie, locatie Binckhorst (Waterleidingstraat 2 te Rosmalen). Een unieke kans voor cliënten, medewerkers en familie om aan dit evenement deel te nemen. Reserveer de dag in je agenda en laat het ook weten aan cliënten en familie.

Bij de Samen Sterk dag kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bezoeken en meedoen aan workshops. Voor iedereen die betrokken is, is er iets te doen: voor mensen die gebruik maken van zorg en ondersteuning, familie, medewerkers, vrijwilligers en cliëntenraden.

De Samen Sterk dag duurt van 9.30 tot 15.30 uur.

Het programma bestaat onder andere uit:

  • een gezamenlijk gedeelte
  • verschillenden workshoprondes en lezingen
  • over onderwerpen die we samen met de gast-organisatie vaststellen
  • bijvoorbeeld over ‘leven in vrijheid’, ‘in gesprek over het ondersteuningsplan’, ‘toegankelijke informatie over zorg’, ‘versterken van medezeggenschap’, ‘de dialoog over goede zorg – goed leven voor ouderen’
  • een stukje ontspanning en gezelligheid.

De workshops en lezingen worden samen met ervaringsdeskundigen verzorgd.

Doe mee!
We verspreiden zes weken van te voren de definitieve uitnodigingen voor de bijeenkomsten. Wil je een uitnodiging ontvangen voor een van de bijeenkomsten? Laat dan hier je e-mailadres achter en noteer de datum vast in je agenda! Dan ontvang je automatisch een uitnodiging om je in te schrijven. Kijk op www.ikdoemee.nl voor meer informatie.


Deze bijeenkomsten vinden plaats in het kader van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’, een samenwerking van Ieder(in), KansPlus, LSR, LFB, MEE Nederland, NVAVG, VGN, V&VN, ZIN, IGJ i.o. en het Ministerie van VWS.